Καινοτομία

Εύκολη συντήρηση και service

cleaning-condenser

Το ψυκτικό μηχάνημα των ψυγείων πάγκων είναι εύκολα προσβάσιμο και σύρεται προς τα έξω για να είναι εύκολη η συντήρηση του ψυγείου, χρησιμοποιώντας απλά ένα σπρέι πεπιεσμένου αέρα και σε περίπτωση βλάβης ο τεχνικός έχει καλύτερη πρόσβαση σε όλα τα μέρη της συσκευής.

Σύστημα ψύξης tropical για λειτουργία έως +43 °C

temperature

Όλα τα ψυγεία και καταψύκτες είναι κατασκευασμένα για να λειτουργούν σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως και + 43°C.

Ράφια στα ψυγεία χωρίς κενά μεταξύ τους

refrigerator-interior

Εκμεταλλευτείτε το 100% του αποθηκευτικού χώρου του επαγγελματικού σας ψυγείου καθώς σε όλα τα ψυγεία της BAMBAS FROST οι σχάρες ενώνονται μεταξύ τους χωρίς να αφήνουν κενά ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη χωρητικότητα έως και 25% και ασφαλή τοποθέτηση των προϊόντων σας.

Λεκάνες και σχάρες στην ίδια θέση

gn-container

Εξοικονομήστε χώρο με την δυνατότητα τοποθέτησης λεκάνης GN ακριβώς κάτω από την σχάρα στην ίδια θέση. Με αυτό τον τρόπο εκμεταλλεύεσθε καλύτερα τον χώρο του ψυγείου και έχετε πάντα τα προϊόντα σας ταχτοποιημένα και στην σωστή θέση.

Ομοιόμορφη κατανομή ψύξης σε όλο το ψυγείου

reifrgerator-air-flow

Ομοιόμορφη κατανομή ψύξης μέσω αγωγού αέρα για να διατηρούνται τα προϊόντα φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Ψυγειοκαταψύκτης για εξοικονόμηση ενεργείας, χώρου και χρημάτων

two-temperature-cabinet

Ο νέος ψυγείο-καταψύκτης θάλαμος της BAMBAS FROST είναι το πρώτο επαγγελματικό ψυγείο δυο θερμοκρασιών ( -2 έως +7 ℃  / -2 έως -20 ℃ )που λειτούργει με ένα ψυκτικό μηχάνημα και ένα στοιχείο.  Με αυτό τον τρόπο εξοικονομούμε ενέργεια, χώρο στην κουζίνα αλλά και χρήματα στην τελική τιμή του προϊόντος καθιστώντας το έναν από τους πιο οικονομικούς ψυγειοκαταψύκτες της αγοράς . Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.