Ποιες είναι οι διαφορές ενός επαγγελματικού ψυγείου με ένα οικιακό

Πολλοί ιδιοκτήτες εστιατορίων ή  χώρων μαζικής εστίασης διστάζουν να προβούν στην αγορά ενός επαγγελματικού ψυγείου για την επιχείρησή τους. Με αποτέλεσμα να προσφύγουν στη λύση της αγοράς ενός οικιακού ψυγείου, το όποιο σε πολλές περιπτώσεις είναι πιο οικονομικό. Αλλά είναι εξοικονόμηση χρημάτων για τον εκάστοτε επιχειρηματία η αγορά ενός οικιακού ψυγείου στη θέση ενός επαγγελματικού; θα μπορέσει ένα οικιακό ψυγείο να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής του;

Για να απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα πρέπει πρώτα να δούμε τις διαφορές που έχει ένα επαγγελματικό ψυγείο έναντι ενός οικιακού, όταν αυτά χρησιμοποιούνται σε έναν επαγγελματικό χώρο.

sample-part-2

  • Κατασκευασμένο τις περισσότερες φόρες από ευπαθή υλικά που υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν ή να διαβρωθούν από την σκληρή επαγγελματική χρήση
  • Μικρότεροι αποθηκευτικοί χώροι
  • Μικρότερα ψυκτικά μηχανήματα με αποτέλεσμα μικρότερη απόδοση
  • Τα προϊόντα που διατηρούνται στα ράφια της πόρτας δεν ψύχονται αρκετά
  • Δεν πληροί τις προϋποθέσεις των υγειονομικών κανόνων μιας επιχείρησης
  • Ο θερμοστάτης δεν είναι ακριβείας με αποτέλεσμα οι τιμές του να μην αντιπροσωπεύουν την πραγματική θερμοκρασία του εσωτερικού
sample-part-1

  • Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304 με μεγάλη αντοχή στη διάβρωση
  • Μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι και εσωτερικό με υγειονομικές γωνίες για εύκολο καθάρισμα
  • Μεγάλα ψυκτικά μηχανήματα για μέγιστη απόδοση
  • Πληροί τις προϋποθέσεις των υγειονομικών κανόνων μιας επιχείρησης
  • Ηλεκτρονικοί θερμοστάτες ακριβείας με αυτόματες αποψύξεις και λειτουργίες συναγερμού χαμηλής θερμοκρασίας και ανοιχτής πόρτας
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά είναι κατασκευασμένα για επαγγελματική χρήση και παρέχουν την μέγιστη προστασία έναντι των βακτηρίων και της διάβρωσης.

Βλέπουμε λοιπόν ότι δεν είναι μόνο οι υγειονομικοί κανονισμοί ασφαλείας μιας επιχείρησης που δεν πληροί το οικιακό ψυγείο. Σε μια επαγγελματική κουζίνα το οικιακό ψυγείο δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει, σε αντίθεση με το επαγγελματικό που είναι σχεδιασμένο για βαριά χρήση και υψηλές απαιτήσεις. Αγοράζοντας ένα επαγγελματικό ψυγείο, ο επιχειρηματίας προβαίνει σε μια επένδυση για την επιχείρησή του, που του εξασφαλίζει απόδοση, σωστή λειτουργία και αντοχή στο χρόνο.