Bambas Frost Ergostasio
Bambas Frost Ergostasio@2x

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία BAMBAS FROST δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επαγγελματικών ψυγείων και ανοξείδωτων κατασκευών από το έτος 1998 με έδρα της την Κοζάνη στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Ιδρύθηκε από τον κ. Βάμβα Κωνσταντίνο με πολυετή πείρα στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Το προσωπικό της εταιρείας είναι έμπειρο και άρτια καταρτισμένο με τεχνογνωσία στη ψύξη και την κατασκευή. Η BAMBAS FROST μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των καταναλωτών και με τη βοήθεια των επιλεγμένων συνεργατών της καταφέρνει να εξοπλίσει επαγγελματικούς χώρους (κουζίνες εστιατορίων,ξενοδοχεία,χώρους εστίασης,καφετέριες,φούρνους κλπ) τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα ποιοτικά της προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Η εταιρεία BAMBAS FROST με
την άψογη ποιότητα,την άμεση εξυπηρέτηση,τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και με τη συμμετοχή της σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού έχει γίνει ευρέως γνωστή στο κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Το ανθρώπινο δυναμικό,οι πρωτοποριακές ιδέες,τα υπερσύγχρονα μηχανήματα (τεχνολογίας CNC) και η τεχνογνωσία της BAMBAS FROST στο κλάδο της ψύξης εξασφαλίζουν την πλήρη οργάνωση των επαγγελματικών χώρων με αξιόπιστα προϊόντα. Η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων όπως τα ανοξείδωτα επαγγελματικά ψυγεία και οι ανοξείδωτες κατασκευές (ποτηριέρες, τράπεζες εργασίας, φούσκες εξαερισμού, ερμάρια και πολλών άλλων) την έχει καταξιώσει στην εγχώρια και διεθνή αγορά και την έχει αναδείξει ως μια από τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής επαγγελματικού εξοπλισμού στην Ελλάδα.
Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της BAMBAS FROST αποτελούνται από σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις των 11.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκονται στο 3ο χλμ της εθνικής οδού Κοζάνης – Θεσσαλονίκης, στη βιομηχανική περιοχή του Κασλά.
Οι μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι της εταιρείας της επιτρέπουν να προβαίνει σε άμεση παράδοση των προϊόντων.

0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
0
ΧΩΡΕΣ ΕΞΑΓΩΓΩΝ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Βασική αρχή και δέσμευση της BAMBAS FROST αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους της, είναι να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες των πελατών της στους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης, να συμμορφώνεται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις των προϊόντων και να επιτυγχάνει τους Στόχους Ποιότητας που θέτει.

Για την επίτευξη των παραπάνω η BAMBAS FROST:

  • Χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα τύπου AISI 18/10 304 σε όλες τις ανοξείδωτες κατασκευές και τα ψυγεία παρέχοντας ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα.
  • Όλα τα ψυγεία και οι καταψύκτες είναι λειτουργιάς τύπου tropical (Τ) για θερμοκρασίες περιβάλλοντος +43 °C
  • Όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα, οι μηχανές των ψυγείων και τα εξαρτήματα των προϊόντων, είναι επώνυμων οίκων που φημίζονται για την ποιότητα τους.
  • Τα προϊόντα της κατασκευάζονται σύμφωνα με τη Δήλωση Συμμόρφωσης CE
  • Πιστοποιήθηκε και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001
  • Ελέγχει και βελτιώνει διαρκώς τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπου αυτό είναι εφικτό.
  • Φροντίζει για την ενσωμάτωση των πιο προηγμένων τεχνολογιών καθώς και για την αποτελεσματικότητα των διεργασιών της και κατ’ επέκταση ολόκληρου του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας με σκοπό τη διαρκή βελτίωσή του.
  • Διαθέτει πάντα τους απαραίτητους πόρους για την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία κάθε τμήματος της εταιρίας ώστε να ενισχύει την ηγετική της θέση στην αγορά με ολοένα αυξανόμενη γκάμα προϊόντων.
  • Ενημερώνει τους πελάτες της για την ασφαλή χρήση και συντήρηση των προϊόντων της και προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς.

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η οποία επιτυγχάνεται διαμέσου της συλλογικής προσπάθειας, συμμετοχής και ενημέρωσης, η BAMBAS FROST χρησιμοποιεί τη μακροχρόνια εμπειρία της και επενδύει στην ποιότητα των κατασκευών, στο σεβασμό και την ικανοποίηση των πελατών.

Poiotita
IStock 958709520 Copy
IStock 958709520 Copy

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Eco Friendly 1

ΝΕΑ ΨΥΚΤΙΚΑ ΥΓΡΑ

Με βασικό στόχο την κατασκευή προϊόντων τα οποία πληρούν τα διεθνή πρότυπα και προσαρμόζονται στις νέες τάσεις και απαιτήσεις προχωρήσαμε στον επανασχεδιασμό όλων των προϊόντων μας ώστε να παρέχουμε στην αγορά βελτιωμένα προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και προσαρμοσμένα στις νέες τεχνολογίες.

Για να επιτευχθεί αυτό έχουμε προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, με βασικότερη την αλλαγή του ψυκτικού υγρού σε R290:

Τα πλεονεκτήματα μια ψυκτικής συσκευής η οποία λειτουργεί με R290 είναι:

Μειούμενη κατανάλωση ενέργειας

Υψηλότερη απόδοση του ψυκτικού κυκλώματος

Μειωμένος θόρυβος της συσκευής

Καλύτερη ενεργειακή κλάση

7cm 1

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΝΩΣΗ – ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

Πέραν της αλλαγής του ψυκτικού υγρού πολύ σημαντικός παράγοντας για την εξοικονόμηση ενέργειας της συσκευής είναι και το πάχος της μόνωσης.

Έχοντας αυτό υπόψιν αυξήσαμε την μόνωση των θαλάμων ψυγείων και των καταψυκτών σε 7 εκατοστά πάχος στο σώμα και 8 εκατοστά στη βάση. Πάντα χρησιμοποιώντας διογκωτικά μέσα νέας τεχνολογίας, φιλικά προς το περιβάλλον.

Thermostat 1

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ

Σε συνεργασία με τον ιταλικό οίκο DIXELL δημιουργήσαμε ένα νέο ηλεκτρονικό θερμοστάτη ο οποίος παρέχει τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες τις DIXELL όπως :

Αδιάβροχο πάνελ IP67

Λειτουργία νύχτας για εξοικονόμηση ενέργειας

Καινοτόμο σχεδιασμό και μεγαλύτερη οθόνη ενδείξεων.

Πλακέτα με ειδική επίστρωση για προστασία από την υγρασία.

Επίσης ο ηλεκτρονικός θερμοστάτης είναι συνδεδεμένος με εύκολο κούμπωμα αλλαγής για αντικατάσταση μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις.

Anti

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑΒΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Πλέον όλες οι συσκευές ψύξης είναι εξοπλισμένες με στοιχεία τα οποία είναι βαμμένα με ειδική βαφή αντιδιαβρωτικής προστασίας. Αυτό μεταφράζεται σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του στοιχείου και μεγαλύτερη αντοχή αυτού σε δύσκολες συνθήκες λειτουργίας όπως αποθήκευση προϊόντων με μεγάλη περιεκτικότητα σε αλάτι όπως τυροκομικά.

Smart Cool

ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΞΗΣ SMART COOL ΤΡΙΩΝ ΖΩΝΩΝ

Με το νέο σύστημα ψύξης smart cool η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα στο χώρο ακόμα και σε συνθήκες υψηλής εξωτερικής θερμοκρασίας. Το νέο σύστημα ψύξης σε συνδυασμό με το ανασχεδιασμένο στοιχείο εξασφαλίζει ομοιόμορφη θερμοκρασία διανέμοντας τον αέρα σε τρία στάδια σε όλο το θάλαμο, με αυτό τον τρόπο οι αποκλίσεις της θερμοκρασίας σε όλο το χώρο του ψυγείου είναι μηδαμινές, κρατώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.